Het Smurfendorp op locatie - Smurfen Event

Het Smurfendorp op locatie - Smurfen Event boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Kinderacts. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Het Smurfendorp op locatie - Smurfen Event.

  • 4 uur aaneengesloten : € 2495,00
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

De Smurfen zijn nog steeds mateloos populair en komen nu graag met hun Smurfendorp naar jouw evenement. Zowel grote Smurf als Smurfin komen speciaal mee om met iedereen op de foto te gaan, te knuffelen of een Smurfen high five te geven.

Schilder jij net zo goed als Schildersmurf?

Kom naar het Smurfendorp en maak net als Schildersmurf de mooiste tekeningen. De tekenezels zijn natuurlijk gewoon aanwezig bij dit Smurfen Event. 

Smurfin's Beautycorner

In de beautycorner van Smurfin kan je een mooie glittertattoo laten zetten. Of je nu grote Smurf of een gewone Smurf op je arm of gezicht wil het kan allemaal in Smurfin's Beautycorner.

Smurf spelletje spelen of Smurfen op TV kijken?

Zin in een spelletje? Dat kan je je uitleven tijdens een potje reuzenmemory of test je zenuwen in Lolsmurfs zenuwspiraal.

Als dit alles je teveel wordt, plof je neer op 1 van Luilak Smurfs zitzakken en kan je een aflevering van de Smurfen op TV kijken!!

Meet & Greet met grote Smurf en Smurfin

Het Smurfendorp is 4 aaneengesloten uren aanwezig op locatie inclusief 4 x 30 minuten een Meet & Greet. Twee keer komt grote Smurf voor een meet & greet en twee keer zal Smurfin de meet & greet verzorgen.

Wil je nog meer Smurfen in het Smurfendorp? Je kan gewoon extra smurfen bij boeken tegen een meergage.

Boeking of een optie plaatsen voor Het Smurfendorp op locatie - Smurfen Event?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Het Smurfendorp op locatie - Smurfen Event kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Mandy van der Vaart

Mandy van der Vaart

Verkoop en Web en social media onderhoud
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact