Familieshow Jongleur David Severins

Familieshow Jongleur David Severins boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Familieshow Jongleur David Severins.

  • 1 x 30 minuten : € 895,00
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

David jongleerde op vierjarige leeftijd al met washandjes in het bad. Dat dit zou uitgroeien tot een internationale carrière was toen nog een jongensdroom. Die droom werd na jaren van trainen en het afronden van een professionele circusacademie werkelijkheid. 

INTERNATIONALE TOPJONGLEUR DAVID SEVERINS TE BOEKEN VOOR JOUW EVENEMENT

David reisde met zijn shows van Zwitserland naar Finland en van Frankrijk naar Israël. Hij viel in de prijzen tijdens grote circusfestivals en hij was te zien in het bekende Franse TV programma “Le Plus Grand Cabaret Du Monde” dat werd uitgezonden op TV5 en bekeken werd door 27 miljoen mensen wereldwijd. 

Boek David met een top Familieshow voor jouw evenement 

Tijdens zijn energiek show van 30 minuten wisselt David indrukwekkende jongleeracts af met komische verrassingen. Deze show heeft hij speciaal ontwikkeld voor families.Een show die van begin tot einde boeiend is voor alle leeftijden. 

Opzoek naar entertainment dat eens wat anders is! Een keer geen clown of poppentheater? Denk dan eens aan de show van David. Gegarandeerd een succes van begin tot einde!

Specificaties van Familieshow Jongleur David Severins

  • Geluid: Exclusief geluid en techniek
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor Familieshow Jongleur David Severins?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Familieshow Jongleur David Severins kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact