Levende Ballon Figuren

Levende Ballon Figuren boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Mobiele Acts. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Levende Ballon Figuren.

  • 4 x 30 min. binnen 4 uur : € 1495,00
  • Reiskosten: € 0,35 per km. vanaf Genk (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

Levende Ballon Figuren zijn de perfecte toevoeging aan elk feest of evenement! Met hun vrolijke en feestelijke uitstraling zijn ze echte Party Animals die gegarandeerd voor veel plezier zorgen. Ballonnen zijn immers het ultieme symbool voor feest en als er ballonnen aanwezig zijn, weet je dat er iets te vieren valt.

Reuze Ballon Figuren dansen en springen over jouw evenement

Stel je eens voor, een 3 meter hoog ballonnenkostuum dat tot leven komt op jouw evenement! Reuze Ballon Figuren die dansen, springen en poseren voor foto’s. Het is een ervaring die je gasten niet snel zullen vergeten. Onze Levende Ballon Figuren zijn de perfecte manier om een feestelijke sfeer te creëren en je gasten te vermaken.

Als je onze Levende Ballon Figuren boekt voor jouw evenement, kun je verwachten dat het kostuum speciaal voor jouw evenement wordt gebouwd. In overleg kun je kiezen welk figuur je wilt hebben, bijna alles is mogelijk! Wil je meer dan één ballonnenkostuum? Geen probleem, vraag gewoon naar de mogelijkheden.

Bij de act zijn er twee personen aanwezig. Een enthousiaste acteur die in het kostuum kruipt en een ballonprofessional die het kostuum begeleidt voor, tijdens en na de act. Zo ben je er zeker van dat alles veilig verloopt en dat de ballonnen in topconditie blijven. Mocht er onverhoopt toch een ballon knappen, dan zorgt onze ballonprofessional voor de reparaties, zodat je ten alle tijden een mooi kostuum hebt rondlopen.

Kortom, onze Levende Ballon Figuren zijn dé eyecatcher van jouw evenement en zorgen gegarandeerd voor veel plezier, geweldige foto’s en een onvergetelijke ontmoeting voor je gasten. Boek nu en laat je gasten versteld staan!

Wat kunt je verwachten als je onze Levende Ballon Figuren boekt voor jouw evenement?

Het kostuum word speciaal voor jouw evenement gebouwd. In overleg kun je kiezen wat voor figuur je wilt hebben. Zo goed als alles is mogelijk.

Wil je meer dan één ballonnenkostuum? Geen probleem, vraag gewoon naar de mogelijkheden. Wij zorgen voor één enthousiaste acteur voor in het kostuum en één ballonprofessional die het kostuum begeleid voor, tijdens en na de act.

Een ballon geklapt? Dat kan gebeuren natuurlijk, onze ballonprofessional zorgt voor de reparaties zodat je ten alle tijdens een mooi kostuums hebt rondlopen.

Kijk verder naar onze Mobiele acts

Specificaties van Levende Ballon Figuren

  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,35 per km. vanaf Genk (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor Levende Ballon Figuren?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Levende Ballon Figuren kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Verkoopmedewerker
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact