De Kerstelf vertelt

De Kerstelf vertelt boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Kerstelf vertelt.

  • 4 x 30 min. binnen 4 uur : € 895,00
  • Reiskosten: € 0,19 per km, vanaf \'s Hertogenbosch
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

De enige echte hoofd Kerstelf van de Kerstman vertelt vanuit zijn magisch Kerstboek de prachtigste Kerstverhalen. Weet jij bijvoorbeeld hoe de cadeautjes eigenlijk onder de boom komen? Of ken jij het verhaal al van Rudolph die ooit bijna met de slee uit de lucht is gevallen? Hoofd Kerstelf Bastein vertelt het je allemaal in geuren en kleuren!

De Kerstelf beantwoordt alle vragen

Al zittend op een klein hout boomstronkje zullen de kinderen met hun mond open luisteren naar alle prachtige verhalen die Kerstelf Bastein te vertellen heeft. Zijn er misschien vragen? Of wil je echt iets weten over de Kerstman? Geen probleem, Hoofd Kerstelf Bastein heeft op alle vragen een passend en sprookjesachtig antwoordt!

Interactieve act met schitterend Kerstdecor

In deze interactieve act waant iedereen zich in het prachtige Kerstfeest. Kerstelf Bastein zal de verhalen vertellen in een schitterend decor en bijgestaan worden door prachtige achtergrond muziek, welke de Kerstsfeer helemaal compleet zal maken.

Deze act speelt versterkt zodat iedereen kan meegenieten van de prachtige verhalen.

Specificaties van De Kerstelf vertelt

  • Geluid: Inclusief tot 100 personen
  • Reiskosten: € 0,19 per km, vanaf \'s Hertogenbosch

Boeking of een optie plaatsen voor De Kerstelf vertelt?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Kerstelf vertelt kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact