Halloween Globe

Halloween Globe boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kinderattracties. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Halloween Globe.

  • 4 uur aaneengesloten : € 1850,00
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

Ken jij ze nog? Van die sneeuwbollen waarmee je moet schudden en dat het dan gaat sneeuwen in die bol? Wist je dat deze er nu ook in een levensgrote versie is? Eentje waar je instapt en het spontaan begint te sneeuwen. Bij ons kun je terecht voor de enige echte origineel gepatenteerde Halloween Globe ® 

Met de Halloween Globe® huur je een eyecatcher voor jouw evenement!

Stap binnen in de Halloween Globe® en beleef een spannend Halloween avontuur. Gegarandeerd dat de Halloween Globe® het middelpunt van het evenement zal zijn. Het betreft zo’n grote eyecatcher waar niemand omheen kan. Het is een unieke actie die mensen niet snel zullen vergeten.

Boek nu onze Halloween Globe® met fotoactie voor jouw evenement

Standaard leveren wij deze Halloween Globe® inclusief fotoactie. Onze fotograaf maakt van alle bezoekers in de Halloween Globe® een prachtig plaatje welke direct afgedrukt wordt. De foto’s kunnen voorzien worden van het logo van de organisatie wat zorgt voor extra reclame. Tevens kunnen we de foto’s digitaal aanleveren, welke je kunt plaatsen op jouw website en social media kanalen. Foto’s zullen door bezoekers gedeeld en geliked worden, wat zorgt voor extra traffic op jouw website en social media kanalen. Een gratis stukje reclame, altijd mooi meegenomen.

Branding – Pas de Halloween Globe® volledig aan, aan jouw wensen

Wanneer jouw klanten onze Halloween Globe® voor het eerst zien, is het natuurlijk wel zo leuk als ze deze onvergetelijke ervaring koppelen aan jouw merk.

Afmetingen van de Halloween Globe

Wij vragen een vrije ruimte van 5 x 5 x 4,5 mtr. (lxbxh) + aansluitend een ruimte voor de fotograaf / printers etc. De exacte afmetingen van de Globe zijn Ø 3,3 meter en 3,2 meter hoog.

© 2015 JBL Leisure Limited, all rights reserved. Snowglobe® and the SnowGlobe® Logo and Brand are registered trademarks of JBL Leisure Ltd. The Snowglobe carries a UK Patent No. GB2457100,  European Community Design Registration No. 000925078 and International Patent application PCT/EP2009/051060, the Snowglobe is made in England.

Specificaties van Halloween Globe

  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor Halloween Globe?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Halloween Globe kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact