Koffers vol Betoveringen - Straattheater Act

Koffers vol Betoveringen - Straattheater Act boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Mobiele Acts. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Koffers vol Betoveringen - Straattheater Act.

  • 4 x 30 min. binnen 4 uur : € 895,00
  • Reiskosten: € 0,19 per km vanaf Apeldoorn (visa/versa)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

In deze act worden kinderen meegenomen op een magische reis. De bezorger komt aan met een stapel koffers. Plotseling springt één van de koffers open. In deze koffer zit een onbekend voorwerp. Dan springt nog een koffer open, ook hier zit een onbekend voorwerp in. 

Lukt het om de Elf naar huis te toveren?

Als de kinderen niet weten wat er gedaan moet worden en de bezorger ook niet, komt er geluid uit een koffer. De bezorger maakt deze open en weet niet wat hij ziet. Er zit een elf in de koffer. Deze elf is per ongeluk in de koffer terecht gekomen en wil nu graag naar huis. Dit kan als de kinderen de elf naar huis kunnen toveren. Alleen dit zal eerst geoefend moeten worden met de onbekende voorwerpen, want toveren doe je niet zomaar! Zal het de kinderen lukken de elf weer naar huis te toveren? 

Specificaties van Koffers vol Betoveringen - Straattheater Act

  • Reiskosten: € 0,19 per km vanaf Apeldoorn (visa/versa)

Boeking of een optie plaatsen voor Koffers vol Betoveringen - Straattheater Act?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Koffers vol Betoveringen - Straattheater Act kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact