Ch!pz

Ch!pz boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ch!pz.

  • 1 x 30 minuten : € 4500,00 (Gage op aanvraag)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

Het begon allemaal in 2002 voor één van de succesvolste Nederlandse popgroepen. Ch!pz verkocht meer dan 2 miljoen singles en albums wereldwijd. Verder sleepte de vier vele gouden en platina platen in de wacht.

Ch!pZ scoorde hit na hit

Met met singles als ‘Cowboy’, ‘Captain Hook’, ‘One Two Three’ en natuurlijk ‘1001 Arabian Night’ scoorde Ch!pz hit na hit. In totaal was het viertal goed voor zo’n 35 internationale top 10-hits, waarvan 10 keer de nummer één positie werd bereikt. Uitverkochte concerten én optredens in grote internationale TV shows waren het gevolg van hun succesvolle carrière. Hun merchandise en eigen kledinglijn gingen als warme broodjes over de toonbank. CH!PZ was niet meer weg te denken uit de internationale muziekindustrie!

Ch!pZ is Back

Het avontuur van de succesvolste Nederlandse popgroep gaat door, ze zijn klaar voor "the next adventure". Vanaf nu zijn ze weer te boeken voor optredens. Natuurlijk komen tijdens hun optredens de bekende hits voorbij. Informeer nu naar de mogelijkheden van deze populaire popgroep.

Specificaties van Ch!pz

  • Geluid: Inclusief B-set / M-set

Boeking of een optie plaatsen voor Ch!pz?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ch!pz kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact