Halloween Magic Show

Halloween Magic Show boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Halloween Magic Show.

  • 1 x 45 minuten : € 895,00
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

De Halloween Magic show is een interactieve goochelshow met een mix van zowel spanning als humor. De show is uitermate geschikt voor alle leeftijden van kinderen.

Op het toneel gebeuren hele vreemde dingen en op de achtergrond klinken onheilspellende geluiden!
Maar dan is het zover! De muziek start en de magiër betreedt het podium.

Deze Halloween Magic show met een ervaren magische entertainer staat garant voor interactie, spanning en sensatie. Sommige acts worden ondersteund door passende muziek in Halloween stijl.

Onderstaand enkele hoogtepunten uit de Halloween Magic Show

Diverse Kisten: Diverse kisten staan op de grond en deze worden één voor één geopend. Maar wat is het? En wat kun je ermee? Er wordt een bijpassende voorgelezen om het geheim te ontrafelen! Dit alles zorgt natuurlijk voor extra geheimzinnigheid en creëert extra spanning bij de kinderen.

Magische Ketel: Ook maken de kinderen kennis met de magische ketel vol magie en ook heel wat geheime energie. Er komt ook een vreemde kast tevoorschijn voorzien van 2 gaten! Het ziet er erg spannend uit, maar wat is het? Wie van de kinderen durft zijn/haar hand door de gaten van deze geheimzinnige kast te schuiven?

Bestaan geesten?:  Dan komt er bij het openen van één van de kisten plotseling rook tevoorschijn! Bestaan geesten? Nee toch? Tijdens een bijzonder experiment kunnen kinderen vragen stellen aan de geest en op geheimzinnige wijze zal deze antwoorden!! Kinderen kunnen geen verklaring vinden. Of bestaan geesten dan misschien toch?

De show is uitermate geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Het programma van de show wordt iets aangepast aan de desbetreffende leeftijdsgroep. Zo heeft de show voor oudere kinderen een iets ander karakter dan de show voor jongere kinderen. Welke show er ook wordt geboekt. Succes is gegarandeerd.

De aankleding van de goochelaar is Steampunk.

Let op - de Show wordt alleen uitgevoerd tijdens en rondom Halloween. Voor evenementen met dit thema tijdens andere data wordt de Kids Kadabra Show in Steam Punk kostuum geadviseerd. Aangevuld met 2 trucks uit de Halloween Show 

Specificaties van Halloween Magic Show

  • Geluid: Inclusief tot 100 personen
  • Leeftijd: Kinderen van 6 t/m 14 jaar
  • Begeleiding: 1 persoon

Boeking of een optie plaatsen voor Halloween Magic Show?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Halloween Magic Show kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact