Halloween Magic Show

Halloween Magic Show boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Halloween Magic Show.

  • 1 x 45 minuten : € 750,00
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

De Halloween Magic show is een interactieve goochelshow met een mix van zowel spanning als humor. De show is uitermate geschikt voor alle leeftijden van kinderen.

Enkele acts worden muzikaal begeleid door passende muziek en/of omlijst door een licht spannend verhaal.

De show wordt muzikaal geopend doormiddel van de magische fakkel. Tijdens deze spannende act zal een brandende fakkel dwars door de arm van de goochelaar worden heen geduwd!

Onderstaand enkele hoogtepunten uit de Halloween Magic Show

Pandora’s box:  Een geheimzinnige houten kast. Wat zou erin zitten? Wie van de kinderen durft de armen door de kast te schuiven? Maar dan gebeurt het!  Een metalen plaat wordt vervolgens dwars door de armen heen geduwd!  Een boeiende act die zal zorgen voor de nodige spanning.

Levend hoofd: Nadat de goochelaar een hoofd heeft getekend begint deze plotseling zijn ogen en mond te bewegen. (deze act is onder voorbehoud)

Blinddoek act: De goochelaar wordt geblinddoekt. Één van de kinderen of misschien wel iemand van de volwassenen mag een ballon boven zijn of haar hoofd houden. Vervolgens mag hij of zij willekeurig ergens gaan staan. Maar dan gebeurt het onvoorstelbare! De goochelaar pakt een mes en zal proberen om zonder te kunnen zien de ballon kapot te steken. Geen zorgen! Het is nog nooit fout gegaan want de goochelaar heeft het namelijk nog nooit eerder gedaan!

De Geest van Garrie: Bestaan geesten? Is het mogelijk dat een geest de gedachten van één van de kinderen kan influisteren? Een echt onverklaarbaar spookachtig effect.

Tovenaar Bubuco:  De kinderen wordt het verhaal verteld van tovenaar “bubuco” en de behekste tafel. Nadat de muziek is ingezet komt de tafel langzaam in beweging en begint zelfs door de lucht te zweven.

Doorzaag-illusie: De assistente van de goochelaar wordt tijdens deze illusie doormidden gezaagd!
Let op: deze illusie dient te worden bijgeboekt! Informeer naar de gage.

Bijzonderheden: De Aankleding van de goochelaar is Steampunk

👻 Let op - de Show wordt alleen uitgevoerd tijdens en rondom Halloween.
Voor evenementen met dit thema tijdens andere data wordt de Kids Kadabra Show in Steam Punk kostuum geadviseerd. Aangevuld met 2 trucks uit de Halloween Show 👻

Specificaties van Halloween Magic Show

  • Decor: Klein decor
  • Geluid: Inclusief tot 100 personen
  • Leeftijd: Kinderen van 6 t/m 14 jaar
  • Begeleiding: 1 persoon

Boeking of een optie plaatsen voor Halloween Magic Show?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Halloween Magic Show kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact