Dotje & Snotje en het Kerstmysterie

Dotje & Snotje en het Kerstmysterie boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Dotje & Snotje en het Kerstmysterie.

  • 1 x 90 minuten : € 1395,00
  • Reiskosten: 0,35 ct. per km. vanaf Boxmeer (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

Dotje & Snotje zijn 2 beste vriendjes en samen met hun poppenmaatjes Tina & Jip beleven ze de gekste avonturen. Dotje is een schatje, maar doet soms een beetje raar. Snotje is ondeugend, maar krijgt alles voor elkaar.

Brief van de Kerstman van de Noordpool

Als Snotje op een middag de post uit de brievenbus haalt, zit er een brief bij die gericht is aan Dotje & Snotje. Een brief van ........DE KERSTMAN....helemaal van De Noordpool. Hij heeft hulp nodig. Kerst staat voor de deur en Rudolf is spoorloos. Zonder zijn grootste en sterkste rendier kan Kerst niet doorgaan.

Het lukt maar niet om Rudolf te vinden. Verdrietig en radeloos heeft de Kerstman de hulp ingeroepen van Dotje & Snotje en .....de kinderen!

Samen met Dotje & Snotje gaan de kinderen op avontuur naar De Noordpool. Komt dit nog goed? Zal het ze lukken om Kerst te redden. Beleef het mee in deze interactieve en avontuurlijke Kerstshow!

Na 60 minuten komt de Kerstman met één van zijn kerstmeisjes/elfjes nog 30 minuten op bezoek.

Specificaties van Dotje & Snotje en het Kerstmysterie

  • Geluid: Inclusief tot 200 personen
  • Reiskosten: 0,35 ct. per km. vanaf Boxmeer (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor Dotje & Snotje en het Kerstmysterie?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Dotje & Snotje en het Kerstmysterie kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Entertainment adviseur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact