Party Piet brengt een Sinterklaasliedje uit dit jaar!

27-10-2020

De leukste DJ Piet van Sinterklaas brengt dit jaar een sinterklaasliedje uit. Een eigen Sinterklaas hit voor 2020 was al een lange tijd een droom. Party Piet is een zwarte pieten karakter van Feesten met Sinterklaas. In een ver verleden was Party Piet samen met Hippe Piet en Malle Pietje bekend van de pietenband Re-Piet. Ze brachten samen een CD uit met 2 eigen Sinterklaasliedjes en een medley met de bekende traditionele Sinterklaasliedjes. In 2011 hadden ze hun eerste hit met ”Op de daken gaat het dak eraf”, om vervolgen een jaar later te scoren met de single ”Sinterklaas blijft eeuwig jong!”

DJ Piet solo verder met zijn eigen sinterklaasshow

In 2018 maakte Party Piet weer zijn comeback met een eigen kindershow, die perfect is om het Sinterklaasfeest bij je bedrijf of werk op te luisteren. Vanachter zijn DJ Booth verzorgt hij dus alweer enkele jaren Sinterklaasshows. Hij draait de leukste Sinterklaas hits en presenteert de leukste spellen, waar de kinderen de leukste prijzen kunnen winnen. Natuurlijk zingt hij ook de bekende Sinterklaasliedjes om de prachtige oud Hollandse Sinterklaassfeer neer te zetten! Een ideaal voorprogramma of sinterklaasvoorstelling voordat Sint Nicolaas een bezoekt brengt.

De Sinterklaas hit heeft als titel: ”De Sint die komt er aan!”

Het team en de producent hebben gezamenlijk meer dan een jaar uitgetrokken om een eigen Sinterklaasliedje te ontwikkelen en te produceren. Nadat de componist en tekstschrijver de studio waren in gedoken verraste ze Sinterklaas met deze fantastische Sinterklaasplaat. Het bekende ”Sinterklaasje kom maar binnen”, vonden de makers top. Maar het werd toch wel tijd voor een nieuwe hit. ”De Sint die komt er aan”, is dan ook de titel van deze meezinger. Natuurlijk zal Party Piet deze hit vanaf nu ook live vertolken in zijn sinterklaasshow.

Dit Sinterklaasnummer en de videoclip zullen uitkomen op 22 oktober 2020! Voor informatie en boekingen van Party Piet en zijn sinterklaasshow kunt u contact met ons opnemen.

Meer nieuws van Daar Wordt Aan De Deur Geklopt

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact