Ren je Rot Show met De Dikdakkers

Ren je Rot Show met De Dikdakkers boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ren je Rot Show met De Dikdakkers.

  • 1 x 45 minuten : € 1995,00
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

Met de lancering van de Ren je Rot Show blaast feestduo De Dikdakkers een legendarische spelshow uit de jaren zeventig en tachtig nieuw leven in. ‘Wat is er nu leuker om met familie, vrienden, klasgenoten of collega’s te rennen in deze interactieve spelshow met hilarische prijzen?’

Ren je Rot terug van weggeweest

‘RRRRRRRen je RRRRRRRot.’ Met die woorden stuurde spelleider Martin Brozius zo’n veertig jaar geleden al kinderen richting drie verschillende antwoorden op een vraag. Het leidde veelal tot vermakelijke taferelen en juist door de herinnering aan die beelden kwamen Anton Geerts en Hans Voogd op het idee om een hedendaagse versie te lanceren. Renje Rot is terug van weggeweest. 

Ren je Rot 2.0

‘Met de techniek van deze tijd kan het niet anders dat Ren je Rot 2.0 een groot spektakel wordt,’ ‘Naast een groepsuitje is het ook een geschikt evenement voor dorpsfeesten, scholen etc.’ De grote hits van De Dikdakkers zoals o.a "Cowboy en Indianen"  zullen in deze show zeker niet ontbreken.

Specificaties van Ren je Rot Show met De Dikdakkers

  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief tot 300 personen

Boeking of een optie plaatsen voor Ren je Rot Show met De Dikdakkers?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ren je Rot Show met De Dikdakkers kunt u contact opnemen met ÊÊn van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Verkoopmedewerker
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact