Kids Kadabra - Goochelshow

Kids Kadabra - Goochelshow boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Kids Kadabra - Goochelshow.

 • 1 x 45 minuten : € 795,00
 • Reiskosten: inclusief door Nederland
 • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

De voorstelling wordt gepresenteerd door Goochelaar Paul. Hebben de kinderen eigenlijk wel fantasie? Want zonder fantasie kun je natuurlijk niet toveren! Paul haalt het boek der fantasie tevoorschijn. Maar dit boek is wel heel erg groot. Doormiddel van de fantasiestift mogen de kinderen het boek op magische wijze inkleuren. Maar oh jee de kleuren staan niet binnen de lijntjes. Hebben de kinderen wel de spreuk uitgesproken?

De Kids Kadabra Magic show is een humoristische en interactieve goochelshow. 

Hoe heeft Paul eigenlijk leren goochelen? En wat is zijn allereerste goocheltruc? Paul heeft de kaart met het konijn laten verdwijnen! Maar de kinderen hebben de truc natuurlijk door, of toch niet? Dat is wel een hele grote goochelstok en waar komt die paraplu eigenlijk vandaan? En hoe komt de parapluhoes nu plotseling in de zak terecht? Maar wat is er dan eigenlijk met de paraplu gebeurd?

Kinderen mogen natuurlijk ook assisteren. Maar dan is de goochelstok plotseling verdwenen! Oh jee wat nu? Geen probleem. Paul heeft altijd voldoende goochelstokken op voorraad. De show eindigt met een prachtige en kleurrijke productie van een groot doek waarop het einde van de show staat afgebeeld.

De presentatie en het programma van de show wordt afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Zo heeft Paul een programma alleen voor kinderen van de onderbouw, bovenbouw, of een gemengde show voor zowel onderbouw en bovenbouw.

Bijzondere bepalingen Kids Kadabra - Goochelshow

 • Tijdsduur: 45-50 minuten
 • Exclusief decor, wel bij te boeken voor € 75,00
 • Geluid inclusief tot 100 personen

Specificaties van Kids Kadabra - Goochelshow

 • Decor: Exclusief decor
 • Geluid: Inclusief tot 100 personen
 • Leeftijd: Alle leeftijden
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor Kids Kadabra - Goochelshow?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Kids Kadabra - Goochelshow kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Verkoopmedewerker
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact