DJ&Pesto on Tour

DJ&Pesto on Tour boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van DJ&Pesto on Tour.

  • 1 x 30 minuten : € 750,00
  • 1 x 60 minuten : € 1050,00
  • Reiskosten: incl. 100 km. va. Apeldoorn, daarna € 0,45 p/km v.v.
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

DJ&Pesto zijn misschien wel de gezelligste pieten die de Sint met zich mee brengt.

Al jaren trekken deze zeer professionele Pieten als onafscheidelijk duo mee met Sint en brengen een leuk, interactief maar vooral muzikaal programma dat uitermate geschikt is als opwarmer voor de komst van de goedheiligman in uw dorp, stad of bij uw sinterklaasfeest bij u op het bedrijf. Maar ook prima past als losstaand programma voor winkelend publiek in uw winkelcentrum.

De spanning rond het Sinterklaasfeest is bij kinderen vaak groot, ze zien er naar uit en staan te trappelen om de Sint te ontmoeten.

DJ&Pesto reizen graag vooruit om de kinderen en hun ouders, opa’s en oma’s op te warmen met hun feestelijke liedjes. De sfeer komt er zo lekker in en de spanning zakt wat af. Een andere mogelijkheid is om, mocht de Sint nog een rondtoer door uw stad maken, het wachtende publiek te trakteren op een muzikaal optreden van DJ&Pesto. 

DJ&Pesto hebben 2 verschillende programma's beschikbaar

30 minuten programma

Het 30 minuten programma is vooral een muzikaal optreden van DJ&Pesto. Ze brengen hun grootste hits in een programma van 30 minuten. Gericht op gezelligheid en echte sinterklaassfeer. Uitermate geschikt voor winkelcentra en als opwarmer voor de komst van de Sint.

Terwijl de techniek wordt afgebroken zijn DJ&Pesto beschikbaar voor een “meet en great” en delen ze handtekeningkaarten uit die door de pieten persoonlijk gesigneerd worden!

60 minuten programma

Of een programma van 60 minuten, “DJ&Pesto on Tour” brengt dit jaar de show “Showtime”. Sint heeft de DJ&Pesto een pakje meegegeven en moeten er goed op passen, wat er in zit, geen idee, maar ze mogen het niet uit het oog verliezen. Todat….. ja, dan moeten ze het pakje wel open maken…… “Showtime” is vooral een muzikaal feestje voor klein en groot. Met nieuwe Sinterklaasliedjes op bekende muziek, grappen en tot slot een vlammende goocheltruc zetten DJ&Pesto de juiste feestelijke sfeer om gezamenlijk de Sint binnen te halen. (bezoek Sint is niet inbegrepen!)

Terwijl de techniek wordt afgebroken zijn DJ&Pesto beschikbaar voor een “meet en great” en delen ze handtekeningkaarten uit die door de pieten persoonlijk gesigneerd worden!

Specificaties van DJ&Pesto on Tour

  • Geluid: Inclusief tot 200 personen
  • Licht: inclusief licht
  • Leeftijd: 2 tot 10 jaar
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: incl. 100 km. va. Apeldoorn, daarna € 0,45 p/km v.v.

Boeking of een optie plaatsen voor DJ&Pesto on Tour?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van DJ&Pesto on Tour kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact