Meet & Greet Hello Kitty

Meet & Greet Hello Kitty boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Kinderacts. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Meet & Greet Hello Kitty.

  • 1 x 45 minuten : € 875,00
  • 3 x 30 min. binnen 3 uur : € 1050,00
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

Hello Kitty, het meest iconische figuurtje van het gerenommeerde Japanse bedrijf Sanrio, werd in 1973 bedacht door de getalenteerde Japanse ontwerper Yuko Shimizu. Sinds haar introductie in Japan in 1974 en later in Amerika in 1976, heeft Hello Kitty de harten van vele fans over de hele wereld veroverd. Oorspronkelijk begonnen als een reeks speelgoedproducten, groeide Hello Kitty uit tot een fenomeen dat nu te vinden is op miljoenen producten, zelfs buiten het bereik van kinderen.

Educatieve Animeserie en Betoverende Wereld

Met haar educatieve animeserie voor kinderen, biedt Hello Kitty een boeiende manier voor jonge kijkers om nieuwe dingen te leren. Elke aflevering neemt kinderen mee op een avontuur waar ze niet alleen plezier hebben, maar ook waardevolle lessen opdoen. De schattige wereld van Hello Kitty en haar vrienden zorgt voor een betoverende ervaring die de verbeelding van kinderen stimuleert en hen aanmoedigt om te leren en te groeien.

Hello Kitty op Jouw Evenement

Vanaf nu is het mogelijk om Hello Kitty persoonlijk te ontmoeten tijdens jouw evenement! Hello Kitty zal gedurende drie sessies van elk 30 minuten aanwezig zijn en haar eigen speciale "wereldje" creëren met behulp van een achtergronddecor, een roze loper en afzetpaaltjes. Dit betekent dat de gasten de kans krijgen om zich onder te dompelen in de magische sfeer van Hello Kitty terwijl ze genieten van een exclusieve ontmoeting.

Fotoactie met Hello Kitty

Naast de Meet & Greet-ervaring biedt Hello Kitty ook een speciale fotoactie. Gasten hebben de mogelijkheid om prachtige foto's te maken met Hello Kitty, waardoor ze blijvende herinneringen kunnen vastleggen aan dit unieke moment. Het is een geweldige kans om te pronken met je ontmoeting met een van de meest geliefde personages ter wereld en om je enthousiasme voor Hello Kitty te delen met anderen.

Boek Hello Kitty voor een Onvergetelijk Evenement

Mis deze kans niet om Hello Kitty uit te nodigen voor jouw speciale gelegenheid. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een bedrijfsevenement of een andere viering, Hello Kitty zorgt voor een betoverende en gedenkwaardige ervaring voor jong en oud. Neem vandaag nog contact op om Hello Kitty te boeken en maak je evenement onvergetelijk met de aanwezigheid van dit geliefde figuurtje!

 

Specificaties van Meet & Greet Hello Kitty

  • Decor: Inclusief
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Onze klanten waarderen Meet & Greet Hello Kitty gemiddeld met: 4 5

Totaal 1 mening
  • Meet & Greet Hello Kitty Klant:
  • Ingevuld door: Ralph Kaulingfreks
  • Locatie: Den Haag
  • Datum: maandag 29 mei 2023
4 5

Leuke character, heeft wel minder aantrekkingskracht maar werd wel gewaardeerd door de bezoekers. Medewerkers waren vriendelijke en meedenkend voor de bezoekers.

Boeking of een optie plaatsen voor Meet & Greet Hello Kitty?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Meet & Greet Hello Kitty kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact