Bezoek Sinterklaas - Sinterklaas en 8 Zwarte Pieten

J.M. van den Berg

Bezoek Sinterklaas - Sinterklaas en 8 Zwarte Pieten boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Acts. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Bezoek Sinterklaas - Sinterklaas en 8 Zwarte Pieten.

 • 1 x 45 minuten : € 1275,00 (Dit is een vanaf gage.)
 • Reiskosten: incl. 100 km. va, Heinenoord daarna € 0,45 per km. (v.v.)
 • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574
Ben je als organisatie opzoek naar een professionele Sinterklaas en heel veel professionele Zwarte Pieten? Al jaren leveren wij Sinterklazen en Zwarte Pieten aan vele bedrijven in heel Nederland. Onze Sint komt samen met 8 van zijn Zwarte Pieten naar jouw Sinterklaasfeest. Ze nemen hun eigen strooigoed mee om uit te delen aan de kinderen.
 

Sinterklaas huren? Jij bepaalt de invulling van het Sinterklaasbezoek

Ongeveer 14 dagen voorafgaand aan het bezoek krijg je van ons vragen formulieren toegestuurd. Hierop kun je je wensen kenbaar maken m.b.t. het bezoek van Sinterklaas en Zwarte Pieten. Je kunt het bezoek van 45 minuten invullen naar eigen wens. Hieronder vind je een verloop van een Sinterklaasbezoek, zoals het bij de meeste bedrijven gaat.
 • Sinterklaas en Pieten worden enthousiast binnen gezongen door de genodigden.
 • Sinterklaas neemt plaats in zijn stoel en pakt zijn Grote boek, met daarin vooraf aangeleverde informatie over de aanwezige kinderen.
 • Sinterklaas maakt een algemeen praatje met de gasten en haalt daarna de kinderen naar voren die in het grote boek vermeld staan. Deze krijgen een cadeautjes een handje en ouders kunnen het kind op de foto zetten met Sinterklaas.
 • Bij het weggaan van Sinterklaas, maken de kinderen hun gekregen cadeau pas open.
Wanneer de Sint op locatie aankomt is er altijd nog voldoende tijd om vanalles door te nemen.

Sinterklaas en Pieten ingehuurd? Zo laat je je Sinterklaasfeest soepel verlopen

 • Het is erg leuk om van te voren gegevens door te geven van de kinderen die komen. Sinterklaas kan deze informatie dan in zijn Grote Boek verwerken en kinderen ook daadwerkelijk feitjes vertellen.
 • Als er speciale wensen zijn ten aanzien van het Sinterklaasbezoek, dan horen wij dit graag van te voren en niet op het moment van de uitvoer. Zo hebben we alle tijd deze wensen te bespreken en vorm te geven.
 • Heb je geen stoel voor Sinterklaas? Dan kun je bij ons een Sinterklaastroon boeken. Wij nemen deze dan mee naar jouw locatie.
 • Sint en zijn Pieten kunnen ook langer blijven dan 45 minuten. Informeer naar de mogelijkheden. Uit ervaring weten wij wel dat de spanningsboog van kleine kinderen heel kort is. Wanneer een bezoek te lang duurt zullen kinderen onrustig worden. Laat een Sinterklaasbezoek zo luchtig mogelijk verlopen. Met niet te veel individuele aandacht per kind.

Huur Sinterklaas eventueel ook met meer of minder Zwarte Pieten:

Huur je liever Roetveeg Pieten dan Zwarte Pieten? Ook dat kan geregeld worden

Sinds dit jaar bieden wij de mogelijkheid om indien gewenst Roetveeg Pieten te boeken bij het bezoek van Sinterklaas. Geef dit wel even duidelijk door bij de aanvraag.Afbeelding Roetveeg Pieten Huren

 

Specificaties van Bezoek Sinterklaas - Sinterklaas en 8 Zwarte Pieten

 • Geluid: exclusief
 • Begeleiding: 9 personen
 • Reiskosten: incl. 100 km. va, Heinenoord daarna € 0,45 per km. (v.v.)

Onze klanten waarderen Bezoek Sinterklaas - Sinterklaas en 8 Zwarte Pieten gemiddeld met: 5 5

Totaal 1 mening
 • Bezoek Sinterklaas - Sinterklaas en 8 Zwarte Pieten Klant:
 • Ingevuld door: Marc Romers
 • Locatie: Den Haag
 • Datum: zaterdag 5 december 2015
5 5

Prima verzorgd. klant uitermate tevreden

Boeking of een optie plaatsen voor Bezoek Sinterklaas - Sinterklaas en 8 Zwarte Pieten?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bezoek Sinterklaas - Sinterklaas en 8 Zwarte Pieten kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact