Club Hart Live breidt uit met intieme liveshows voor kinderen

25-9-2020

Deze zomer opende in een Amsterdamse TV-studio het nieuwe Club Hart Live, voor iedereen met een groot hart voor muziek en comedy. Na succesvolle liveshows van onder meer VanVelzen, Najib Amhali en Edsilia Rombley, opent nu ook Club Hart Kids haar deuren. Kinderen kunnen in oktober genieten van intieme optredens van hun grote helden. Zo gaan onder anderen K3, Samson & Marie en Kabouter Plop zorgen voor een uur vol plezier bij Club Hart Kids. 

K3, Samson & Marie en Kabouter Plop komen naar Club Hart Kids!

Bij Club Hart Kids kunnen kinderen genieten van een korte live-show van hun favoriete artiesten onder het genot van eten en drinken. Na afloop van de show is er een mogelijkheid om op de foto te gaan, uiteraard op 1,5 meter afstand. Op 14 oktober geeft K3 het eerste optreden bij Club Hart Kids en op 15 oktober zijn Samson & Marie en Kabouter Plop te gast. 

Over Club Hart 

CLUB HART is dé nieuwe plek waar de beste artiesten en leukste talenten in deze nieuwe samenleving live optreden om Nederland ouderwets te entertainen. Voor deze avonden (en middagen), waarbij tevens TV-crew aanwezig is voor registratie van de shows, zijn 100 VIP-plekken beschikbaar. Uiteraard is Club Hart helemaal “COVID-19 proof” en georganiseerd volgens de regels van het RIVM. Gasten kunnen genieten van een geheel verzorgde VIP-experience met een eigen huis-DJ, shared dining van hoog niveau en zoals gezegd een topartiest.
 

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact