Anti-pest icoon Lady BlaBla lanceert nieuwe single

10-4-2015

‘Bladibla, denk eens na bij wat je doet en wat je zegt’

Pesten is bijna dagelijks in het nieuws, maar helaas vaak op een negatieve manier. Lady BlaBla zal daar verandering in brengen door met muziek en humor pesten op een positieve manier bespreekbaar te maken. Op woensdag 1 april komt Lady BlaBla’s debuut single ‘Bladibla’ uit en geeft het beladen onderwerp daarmee een positief geluid.

Met de energieke track wil Lady BlaBla kids en tieners stimuleren na te denken over het effect dat hun woorden (‘Bladibla’) hebben op anderen. Pesten zal nooit helemaal verdwijnen en dat is ook niet waar Lady BlaBla voor strijd. In elke groep is wel een zwart schaap. Maar hoe ga je daarmee om? Als pestkop, meeloper, slachtoffer? Lady BlaBla hoopt kids en tieners te inspireren de leukste versie van zichzelf te worden. ‘Dat iedereen zichzelf kan, mag en durft te zijn. Zodra je dát kunt uitstralen, zullen mensen nog steeds wel iets van je vinden maar kan je het makkelijker naast je neerleggen! Het gaat dan niet meer om wat je bent (dik, dom, homo, gehandicapt, enz.) maar om wie je bent!’ aldus Lady BlaBla.

Unieke videoclip

De videoclip speelt zich af in een virtuele wereld, gecreëerd door grafisch kunstenaar Giovanni de Reus. Het lijkt alsof er een blik aan acteurs en figuranten is open getrokken, maar in werkelijkheid worden alle karakters gespeeld door één persoon: Lady BlaBla. In de clip wordt visueel gemaakt dat woorden echt pijn kunnen doen. De pestkoppen dragen gekleurde petten. Dat is een verwijzing naar de Kanjertraining, een anti-pest methode waar veel basisscholen mee werken. Bovendien beschermt Lady BlaBla gepeste kids met een schild waar het logo van Stichting Pesten opstaat. Lady BlaBla is samen met Dan Karaty ambassadeur van Stichting Pesten, het grootste anti-pest portaal van Nederland.

‘Bladibla’ is vanaf woensdag 1 april online beschikbaar via iTunes, Spotify en andere bekende download/streaming portals. De videoclip is te zien via het YouTube-kanaal van Lady BlaBla: https://youtu.be/3qGRp3jhr3s

Over Lady BlaBla

Het grote publiek leerde Lady BlaBla kennen tijdens Holland’s Got Talent in 2013. Na lovende kritieken van de jury en ontelbare reacties uit het hele land, besloot deze vader van 2 kinderen zijn missie voort te zetten. ‘Mijn doel is om gepeste kids en tieners een steuntje in de rug te geven’ zegt Lady BlaBla en weet uit eigen ervaring hoe onzeker en ongelukkig je kunt worden van pesten. Lady BlaBla wil laten zien dat anders zijn geen ramp maar juist bijzonder is: entertainment met een boodschap.

Meer nieuws van Lady BlaBla

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact