Video van Sint

Video van Sint boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Acts. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Video van Sint.

  • 1 x 12 minuten : € 14,95
  • 1 x 12 minuten : € 19,95
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574
Video van Sint is een persoonlijk videobericht waarin Sinterklaas de kinderen bij naam toespreekt. Daarnaast weet de Sint alle persoonlijke feitjes, zoals de leeftijd, het lievelingseten, de hobby’s en gebeurtenissen die zich hebben afgespeeld. 

Onvergetelijke beleving voor kinderen

Video van Sint is een persoonlijk videobericht waarin Sinterklaas de kinderen bij naam toespreekt. De persoonlijke videoboodschap kan via internet zelf worden samengesteld. Door het ruime aanbod aan keuzemogelijkheden kan men het videobericht persoonlijk maken. Vervolgens wordt het videobericht opgenomen door Sinterklaas, gemonteerd en verwerkt tot een mooi verpakte DVD. Na betaling is de DVD binnen 3 à 4 werkdagen in huis. De DVD past in elke DVD-speler en computer. Het videobericht is van hoge kwaliteit en geproduceerd door filmmaker Marcel de Vré. De amusante speelfilm duurt circa 20 minuten. De beleving voor kinderen is onvergetelijk.
 
NIEUW !!

De Videoboodschap van Sint is vanaf dit jaar ook digitaal voor oa. smartphone en tablet verkrijgbaar !!

 

Video van Sint

Boeking of een optie plaatsen voor Video van Sint?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Video van Sint kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Verkoopmedewerker
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact