Fien & Teun-tuingereedschap voor kinderen

20-3-2017

Fien en Teun, het vrolijke boertje en boerinnetje, hebben nu een eigen lijn met tuingereedschap voor kinderen bij Intratuin.

Roze harkjes of blauwe schepjes; net als Fien en Teun kunnen kinderen straks hun eigen tuintje bijhouden. 

Ook zaadjes, emmertjes, gietertjes en handschoentjes zijn in het nieuwe tuinassortiment opgenomen. Met het boekje “Fien & Teun: een eigen moestuin” als inspiratie, kunnen kinderen op een verantwoorde, speelse manier kennis maken met tuinieren.

Intratuin is het eerste tuincentrumketen dat de Fien & Teun-lijn gaat verkopen.

Bij diverse vestigingen zullen Meet & Greets plaatsvinden met de twee leukste boerenkinderen.  Kijk hier voor een Intratuin bij jou in de buurt.

De tv-serie Fien & Teun is van maandag tot en met vrijdag rond 10:30 uur te zien bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8. Vanaf oktober 2017 tot en met april 2018 zijn Fien en Teun ook te zien in het theater met een eigen oer-Hollandse familievoorstelling.

Meer nieuws van Meet & Greet Fien en Teun

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact