Raak! nieuwe gezichten bij RTL Telekids

Nick van Ormondt
5-1-2017

Het kinderplatform RTL Telekids wordt versterkt door Raak! Daan, Roos en Sharon zullen vanaf voorjaar 2017 te zien en horen zijn bij Telekids Mini’s, het blok met programma’s voor de jongste kijkers bij RTL Telekids.


De drie meiden van Raak! hebben twee gezamenlijke grote liefdes: zingen en dansen. Met hun vrolijke liedjes weten ze overal en altijd jonge kinderen aan het bewegen te krijgen. Samen presenteerden ze al eerder bij RTL Telekids de kerstserie ‘Deze Kerst is het Raak!’. Hun eerste presentatie in 2017 is die bij de ludieke ‘Nieuwjaarsplons’, die op 7 januari rond 10 uur wordt uitgezonden bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8. 

Raak! boeit de jongste kinderen

Olaf Swinarski, manager van RTL Telekids 'Met de aanvulling van Raak! bij Telekids zijn we heel blij. Sharon, Daan en Roos zijn een aanwinst voor Telekids Mini’s: het zijn drie super performers op het gebied van kinderentertainment. Ze weten op aansprekende manier de jongste kinderen te boeien en bewegen.'

Raak! En de Magische Schoentjes

Ook dit jaar gaat ook de theatershow Raak! En de Magische Schoentjes verder door Nederland. En magische voorstelling waarin vele beroemde sprookjes voorbij zullen komen. Een swingende show vol fantasie en magie waarin de meiden van Raak! knotsgekke avonturen beleven en vaak hulp nodig hebben van de kinderen om er voor te zorgen dat alles goed afloopt. 

 

 

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact