Raak! lanceert haar tweede videoclip ‘Handjes in de lucht’

20-3-2014

Daan, Roos en Sharon van Raak! hebben laatst, samen met 35 vriendjes en vriendinnetjes, hun allernieuwste clip ‘Handjes in de lucht’ opgenomen. In een studio in Almere hebben de meiden van Raak! er een echt feestje van gemaakt…

“Er waren ballonnen, glitters, veel mooi gekleurde lampen en een heleboel jongens en meiden die met ons wel een feestje wilden vieren”, zegt Daan van Raak! “Het was dan ook echt een superleuke dag!”

‘Handjes in de lucht’ gaat over samen dansen , zingen en springen en dat is in de videoclip ook echt terug te zien. Vijfendertig kinderen zingen en dansen in de clip lekker met Daan, Roos en Sharon mee.

“We zijn echt supertrots op het resultaat en het opnemen van de videoclip was echt een feestje. We hopen dat iedereen net zo enthousiast is over de clip als wij! 

Hun vorige videoclip ‘Teddybeer’, waarbij de opbrengst naar KiKa gaat, was al te zien op Nick Hits (Nickelodeon), Telekids (RTL), TV Oranje en Noa Kids Hits (VTM).

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact