Boek nu : Star Wars Event - lift mee op het succes van de nieuwe Star Wars film

28-12-2015

De nieuwste Star Wars film breekt alle records.

Blijkbaar is Star Wars, zowel onder groot als klein, nog steeds een enorme hit. Lift mee op het enorme succes van deze film en boek bij ons het Star Wars Event.

Nieuw in Nederland: Het Star Wars Event

Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen ruimteschip op de tafels boordevol met Star Wars LEGO®. Of speel de Star Wars games op onze futuristische game-units.

En als je durft, kun je op de foto met een echte Stormtrooper of Prinses Leia.  De echte liefhebbers kunnen een battle aangaan op een racetrack met Darth Vader's TIE FIGHTER™ tegen Luke Skywalker's X-WING FIGHTER™.

In samenwerking met LEGO® Nederland, Activision en Scalextric bieden wij u nu de mogelijkheid om een prachtig event aan te bieden dat geschikt is voor publieksevenementen en uw promotionele activiteiten.

Star Wars raakt mensen!

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact