Amerigo - Het paard van Sinterklaas

Amerigo - Het paard van Sinterklaas boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Acts. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Amerigo - Het paard van Sinterklaas.

  • 1 x 90 minuten : € 795,00
  • Reiskosten: € 0,55 per km. vanaf Eindhoven
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

Heeft Sinterklaas zijn trouwe metgezel, het paard Amerigo, ergens achtergelaten? Geen paniek, wij hebben hem gevonden! Amerigo, de lieve en zachtaardige schimmel, staat elk jaar vol enthousiasme klaar om met Sinterklaas een rit te maken langs alle kinderen in Nederland. De Stalpiet zorgt ervoor dat Amerigo altijd piekfijn verzorgd en gezadeld klaarstaat voor zijn avonturen. Natuurlijk is de Stalpiet er ook om Sinterklaas te assisteren bij het op- en afstappen, en om Amerigo tussendoor even te begeleiden.

De sint is zijn paard kwijt, stalpiet heeft hem meegenomen op een uitstapje

"Het Paard van Sinterklaas" act. Dit is dé figuur die het magische gevoel van Sinterklaasvieringen en intochten tot leven brengt. De Stalpiet begeleidt Amerigo zorgvuldig aan de grond, waardoor jong en oud kunnen genieten van deze bijzondere verschijning.

Of het nu binnen of buiten is, in elk seizoen, deze act kan zich moeiteloos verplaatsen. Houd er wel rekening mee dat de speelvloer een puntmassa van 1000 kg moet kunnen dragen vanwege het paard. Daarnaast is een minimale hoogte van 3½ meter vereist voor de speelruimte. Voor een veilige ervaring is het noodzakelijk dat er een begeleider vanuit de organisatie aanwezig is. Als dit niet mogelijk is, kunnen we een extra paardenbegeleider bijboeken bij extreme drukte, om de veiligheid te waarborgen.

Laat de kinderen stralen met een blik op het enige echte paard van sinterklaas

Maak je geen zorgen over eventuele ongemakken, want Amerigo heeft een mestzak onder zijn staart om de speellocatie schoon te houden. Met onze act is elk detail tot in de puntjes verzorgd.

Breng de magie van Sinterklaas tot leven met "Het Paard van Sinterklaas." Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe je deze prachtige act kunt huren voor een onvergetelijke Sinterklaasviering.

Specificaties van Amerigo - Het paard van Sinterklaas

  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,55 per km. vanaf Eindhoven

Boeking of een optie plaatsen voor Amerigo - Het paard van Sinterklaas?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Amerigo - Het paard van Sinterklaas kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact