Joris en Boris

Joris en Boris boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Kinderacts. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Joris en Boris.

  • 1 x 30 minuten : € 1775,00
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

Nadat meer dan 1,3 miljoen kinderen de avonturen van Joris en Boris in tal van Sinterklaasfilms in de bioscopen konden zien was het afgelopen zomer tijd voor het gekste duo van Nederland om met hun eigen bioscopen de zomer te veroveren. En ook komend najaar zullen Joris en Boris met hun Kindersjoooo en hun Sinterklaassjooo weer veelvuldig te vinden zijn.

Joris en Boris scoorde nummer 1 hit

Nadat het duo vorig jaar een nummer 1 hit scoorde met het nummer ‘Sinterklaas in een Raket' samen met de Gebroeders Ko en ze voor hun aandeel in de Sinterklaas CD ‘Het Geheim van het Grote Boek' een gouden plaat in ontvangst mochten nemen voor de verkoop van meer dan 30.000 exemplaren is het startsein gegeven voor een groot aantal doldwaze projecten waar het duo zich aan gaat verbinden.

Specificaties van Joris en Boris

  • Geluid: Inclusief B-set (tot 800 pers.)
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor Joris en Boris?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Joris en Boris kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact