Ronny Galetti Fantastico nieuw in 2013

31-5-2013

Bij zomerse temperaturen hoort natuurlijk ook 'lekker' Italiaans entertainment. Wat dacht u van onze Ronny Galetti Fantastico... De echte Italiaanse ijscoman Ronny komt met zijn originele Italiaanse ijscar naar uw evenement. Met zijn Italiaanse accent serveert hij zijn verrukkelijke ijsjes op een 'onnavolgbare' manier...

Italiaanse serenada tijdens uitdelen ijsjes

ook verrast hij uw gasten met zijn trompet op een onvervalste Italiaanse serenade. Signore Galetti brengt ook verschillende jongleer acts. Hij laat o.a. vele schoteltjes op de bekende stokjes draaien. Mede door de sfeervolle Italiaanse muziek waant u zich op een Italiaans terras. Onze ijscoman is het hele jaar te boeken, niet alleen bij mooi weer !! Met Ronny Galetti Fantastico komt Italië naar je toe.

Meer nieuws van Ronny Galetti Fantastico - de echte Italiaanse ijscoman

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact