Dave Dekker

Fotograaf-Sander Nagel Styling-Momito

Dave Dekker boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Kinderacts. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Dave Dekker.

  • 1 x 30 minuten : € 1295,00 (Tape Act)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

Dave Dekker kreeg vanaf jonge leeftijd nationale bekendheid met zijn hoofdrol in Ciske de Rat de musical en van zijn eigen soap op SBS: Dave Dekker Dendert Door. Samen met Danny de Munk bracht hij de single: ‘Laat ons niet alleen’ uit. Hierna volgde een mooie muziek carrière met verschillende grote televisie en publieke optredens o.a. in de H.M.H., De Wereld Draait Door, Idols, All You Need Is Love, RTL Live, Unicef gala, Mooi weer de Leeuw en de Musical Awards. André van Duin schreef voor Dave de kerstsingles “Er staat een hele grote Kerstboom” en “Hé… ’t is weer Kessumus”. Na zijn deelname in de finale van de Voice Kids (1e seizoen) waar hij 2e werd, bracht hij het succes album: “Dit ben ik!” uit met o.a. de singles “Geef Mij Je Angst” en “Toen Ik Je Zag”, en zijn zelfgeschreven single “Ik Kijk In Je Ogen” die opnieuw uitgebracht werd door Gerard Joling en Jandino Asporaat. Na deelname aan The Voice en meerdere tv-programma's gaat hij deze zomer weer een nieuwe single uitbrengen en vol voor optreden.

Dave is een sympathieke en gezellige zanger/entertainer met een heerlijk stemgeluid. 

Hij werkt keihard en neemt altijd de tijd voor een selfie of een praatje met zijn fans. Dave bevindt zich tijdens zijn optreden ook vaak tussen(!) het publiek, interactief, gezellig en dichtbij.
Dave voelt zich thuis op elk podium. Na 13 jaar kent Dave dan ook het klappen van de zweep. Het massale geklap van zijn enthousiaste publiek…dat went gelukkig nooit

Dave wil optreden en laten zien en horen wat hij waard is. 

Daarom is ook de prijs vriendelijk en betaalbaar gehouden voor elk segment, dus ook de kleine horeca 

Specificaties van Dave Dekker

  • Geluid: inclusief monitor/inprikset
  • Begeleiding: 1 persoon

Onze klanten waarderen Dave Dekker gemiddeld met: 4 5

Totaal 1 mening
  • Dave Dekker Klant:
  • Ingevuld door: Endymion M. Struijs
  • Locatie: Duivendrecht
  • Datum: zaterdag 11 augustus 2018
4 5

Goed optreden.

Boeking of een optie plaatsen voor Dave Dekker?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Dave Dekker kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact