Rachel Traets nieuwe DJ bij Efteling Radio

14-9-2012

Vanaf 30 september presenteert Rachel een eigen programma op Efteling Radio. De winnares van het Junior Songfestival 2011 zal om de week op zondagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur op de kinderzender te horen zijn.

In haar programma gaat Rachel in op de actualiteit van de dag en vertelt ze over haar favoriete muziek, mode, films en televisieprogramma’s. De uitzending wordt de woensdagmiddag erna herhaald.

De 14-jarige Rachel Traets komt uit het Brabantse Wouw. In 2011 won zij het Junior Songfestival met het liedje ‘Ik ben een Teenager’ en werd ze 2e tijdens het Junior Eurovisie Songfestival in Armenië. Dit jaar volgde het nummer ‘Never nooit’, dat ook de titelsong was van de film Tony 10. Op 28 september verschijnt Rachels nieuwe single ‘Knockout’. Het nummer is afkomstig van haar album ‘Teenager’, dat sinds mei in de winkels ligt. ‘Ik vind het onwijs gaaf om een eigen programma op Efteling Radio te maken. Ik heb nog nooit eerder een radioprogramma gepresenteerd en ben ontzettend enthousiast’, vertelt Rachel. ‘Ik vind het natuurlijk ook heel spannend. Ik mag alles zelf bepalen, de onderwerpen uitkiezen en mijn favoriete hits laten horen natuurlijk. Ik heb er zin in!’, aldus de nieuwe DJ.

Efteling Radio is het enige landelijke kinderradiostation van Nederland. De zender is te beluisteren via de kabel en via www.eftelingradio.com. Efteling Radio biedt haar luisteraars een brede mix van vrolijke hits, spelletjes, sprookjes en interviews. Daarnaast wordt dagelijks het ANP Kidsnieuws uitgezonden. DJ Fee is de vaste presentator van Efteling Radio. Om de week verzorgen Ralf Mackenbach en Rachel afwisselend een eigen programma op zondagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur.

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Entertainment adviseur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact