Rachel (Junior Songfestival) lanceert eerste album

6-6-2012

Zowel Lange Frans als het 10-jarig You Tube-talent Tur-G hebben een gastrol op het debuutalbum'Teenager' van Junior Songfestival-winnares Rachel Traets. Het album verschijnt op 25 mei en bevat naast de hits ‘Never Nooit' en ‘Ik ben een teenager', ook de nieuwe single ‘Geheim'.

De samenwerking met Lange Frans is wel op een zeer bijzondere manier tot stand gekomen, namelijk allemaal dankzij de 3-jarige Willem het zoontje van Frans en zijn vrouw Danielle. De kleine spruit is namelijk smoorverliefd en groot fan van de 13-jarige Rachel. Frans was bij toeval tijdens de opnames in de studio van de Future Presidents, de producers van het album van de jonge zangeres. De rapper wilde persé meewerken aan de cd van Rachel om zijn zoontje te verrassen. Frans is te horen op het nummer ‘I want you back'. 

De 10-jarige Tur-G werd per toeval ontdekt via You Tube. De jonge rapper is een ware hype op internet en zijn liedjes en clips zijn al meer dan 2 miljoen keer bekeken. De kleine brutale rapper vond het super om mee te werken aan de cd en is te horen op het nummer ‘NaNaNa'.

Rachel, die vorig jaar een tweede plek behaalde met haar liedje ‘Ik ben een teenager' op het Junior Eurovisie Songfestival in Armenië, heeft met een groot deel van alle liedjes op haar debuut cd meegeschreven en is blij met het resultaat.

Rachel : "Ik ben ontzettend trots op mijn eerste album, ik vind het echt een top album geworden. De liedjes gaan over van alles wat ik meemaak in mijn leven en natuurlijk ook de liefde. De nieuwe single geheim is lekker up-tempo en mysterieus en gaat natuurlijk over mijn geheim."

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact