MP3's brengen single uit met Nurlaila Karim.

4-11-2011

Rotterdam, 31 oktober 2011. Het kon niet lang meer duren, maar eindelijk is het dan zo ver. Samen met een populaire boyband released Nurlaila een nieuwe single, vlak voor de feestdagen. “Tijdens mijn vakantie deze zomer in Altea, ontmoette ik drie te gekke jongens die samen een boyband vormen, Xandro, Rico en Robinho. Het klikte meteen en toen ze vertelde over hun plannen voor een nieuwe CD twijfelde ik geen moment, ik wou met hun een nummer opnemen” vertelt Nurlaila enthousiast. De populaire boyband ‘De MP3’s’ releasen hun nieuwe album ‘En we zingen, en we springen’ met daarop hun nieuwste single ‘Het mooiste feest’, gezongen samen met Nurlaila Karim. Daarnaast zullen De MP3’s en Nurlaila op 23 en 30 novemver optreden tijdens het gezelligste Sinterklaasfeest ‘Swingende Pepernoten Party’ in Condor City. “Dat we nu ook nog samen optreden tijdens de Swingende Pepernoten Party is voor mij echt het mooiste Sinterklaas cadeau” verzekert de veelzijdige zangeres, die voorheen jaren schitterde in hoofdrollen in grote Joop van den Ende-producties als ‘Miss Saigon’, ‘The Wiz’ en ‘Les Misérables’. 

Na vorig jaar de P-factor te hebben gewonnen mochten Xandro, Rico en Robinho, ofwel de MP3's, voor het eerst met Sinterklaas mee naar Nederland. Ze waren daarvoor nog nooit mee naar Nederland geweest, omdat het hun nog niet gelukt was het bekende Pietendiploma te halen. Ook dit jaar mogen de MP3's weer mee naar Nederland. Echte boybands komen constant met nieuwe nummers, zodat ze hun fans steeds kunnen blijven verrassen. “Toen we Nurlaila in Spanje ontmoette en we na een te gek feestje besloten samen een feestnummer op te nemen, kan dit sinterklaasfeest voor ons natuurlijk niet meer stuk’ verteld Rico enthousiast. ‘Robinho droomde al tijden om samen met een groot artiest als Nurlaila op te treden en Rico oefent nu al weken danspasjes’ grapt Xandro.

De officiële release van het nieuwe album ‘En we zingen, en we springen’ is op 4 november a.s. en heeft een adviesverkoopprijs van € 9,95 en zal naast het reguliere kanaal ook verkrijgbaar zijn bij diverse feestwinkels.  

Meer nieuws van De MP3's Pieten Boyband

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Nancy de Wijze-Faas

Nancy de Wijze-Faas

Marketing en Communicatie
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact