De MP3's Pieten Boyband

De MP3's Pieten Boyband boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De MP3's Pieten Boyband.

  • 1 x 45 minuten : € 2195,00
  • Reiskosten: Incl. 50 km. va. Wateringen, daarna € 0,30 per km.
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

Xandro, Robinho en Rico komen naar Nederland

Nadat wij in 2010 de P-factor hebben gewonnen mochten wij voor het eerst met Sinterklaas mee naar Nederland. Voor die tijd waren wij nog nooit mee naar Nederland geweest, omdat het ons nog niet gelukt was het bekende Pietendiploma te halen.

Maar na het winnen van de P-factor is alles anders geworden en mogen we ook dit jaar weer mee naar Nederland. We zullen dan ook zeker weer optreden voor alle kinderen in Nederland. We hebben er alweer heel veel zin in en we hopen dat we dit jaar nog veel meer kinderen blij mogen maken.

Als echt Boyband komen we constant met nieuwe nummers, zodat wij onze fans steeds kunnen blijven verrassen.

Zo hebben we al een nummer opgenomen met Nurlaila Karim. Nurlaila, bekend van verschillende musicals, hebben we ontmoet tijdens haar vakantie in Spanje. En na het nummer “Het Mooiste Feest” met Nurlaila hebben we ook een nummer opgenomen met haar kinderen, Jay en Gaia. In “Wie is de ware Zwarte Piet?” zoeken zij uit wie van ons drie nu eigenlijk de ware Zwarte Piet is.

Al onze nummers zijn verzameld op onze CD “En we zingen, en we springen”, helaas staan onze twee nieuwste nummers nog niet op de CD. Maar niet getreurd, want deze kun je alsnog downloaden via onze site met de barcode van de CD.

Specificaties van De MP3's Pieten Boyband

  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief tot 300 personen
  • Leeftijd: 2 tot 10 jaar
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: Incl. 50 km. va. Wateringen, daarna € 0,30 per km.

Nieuws van De MP3's Pieten Boyband

Boeking of een optie plaatsen voor De MP3's Pieten Boyband?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De MP3's Pieten Boyband kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact