Nieuw ! Mobiele Skibaan - Winterentertainment

11-10-2011

 Een absolute publiekstrekker: de Mobiele rol skibaan. Een unieke attractie voor uw evenement. Een geweldige eyecatcher voor uw beurs, braderie, feest, party,etc. Onze kunstmatige skipiste heeft een oppervlakte van 8 bij 11 meter en is 4 meter hoog. Twee skiërs kunnen tegelijk hun capriolen vertonen. De “skibaan” is aangekleed met houten balken. De baan is voorzien van een groot TV scherm. Op dit scherm kunnen commercials, wintersport impressies, etc. worden vertoond.

De skibaan is op alle denkbare locaties neer te zetten. De baan wordt verhuurd inclusief ski- en snowboardmateriaal. U kunt ook kiezen voor een uitgebreider concept. Wij kunnen u ook een pakket op maat aanbieden met bijv. een demoteam, licht- en geluidsapparatuur, etc. Deze geweldige “attractie” geeft u de kans om uw bedrijf/organisatie op een unieke manier te profileren.
Graag bespreken wij met u de vele commercieel aantrekkelijke mogelijkheden van deze absolute publiekstrekker. 

 

Meer nieuws van Skibaan on Tour - Mobiele Skibaan

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact