Winter TIP : Mobiele Skibaan

22-11-2013

Opzoek naar apart entertainment voor uw winter / kerst evenement ? Denk dan eens aan onze Mobiele Skibaan.

Voor een klein land als Nederland hebben we, met ongeveer 1 miljoen wintersporters, relatief veel skiërs en snowboarders binnen onze grenzen. Bij gebrek aan besneeuwde bergen verzinnen we steeds weer nieuwe projecten om onze favoriete hobby uit te kunnen oefenen.

Mobiele Skibaan op uw evenement

De Mobielerolskibaan is een echte eyecatcher voor uw evenement, beurs, braderie, feest en partij. Uitgeklapt heeft deze kunstmatige skipiste een oppervlakte van 8 bij 11 meter, is 4 meter hoog en geeft hiermee ruimte aan twee skiërs op hetzelfde moment. De trailer is totaal gestript en opnieuw aangekleed met houten balken en voorzien van een groot TV scherm waarop commercials en (wintersport)filmpjes te vertonen zijn.
 
De skibaan is op alle denkbare locaties neer te zetten en wordt verhuurd inclusief ski- en snowboardmateriaal. Daarnaast kan ook worden voorzien in een demoteam, licht- en geluidsapparatuur, om op deze manier een totaalconcept aan te kunnen bieden. Hiermee zal dit unieke project een ware eyecatcher zijn en is hiermee een interessant object voor veel bedrijven en organisaties.

Boekingsgegevens Mobiele Skibaan :

U boekt de baan voor 8 aaneengesloten uren.
Gage betreft € 2.825,00 ex BTW
Reiskosten zijn inclusief 100 km. vanaf Boskoop, daarna € 1,25 per km.

Meer nieuws van Skibaan on Tour - Mobiele Skibaan

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact