De nieuwe kids popgroep JUMP!

7-6-2011

De nieuwe meidengroep Jump! bestaat nog maar 2 maanden en heeft nu al een album vol gezongen met alleen maar liedjes over paarden en pony's.

Het duo bestaat uit de 15-jarige hartsvriendinnen Cheyenne en Mayleen en ze zijn dol op zingen en paarden.“Wij combineren nu onze liefde voor zang en dans met onze andere passie, onze liefde voor paarden en pony's”, leggen de meiden uit.

De beide meiden zijn geen onbekenden. In 2009 waren zij, net als winnaar Ralf, finalisten van het Junior Song Festival en het afgelopen najaar wonnen zij de talentenjacht ‘My Camp Rock’ op Disney Channel.

Dressuuramazone Anky van Grunsven en haar kinderen hebben de cd al in huis en ook royaltydeskundige Marc van der Linden reageerde enthousiast op het album van de twee jonge meiden.“De koningin heeft de CD nog niet maar zal die, ongetwijfeld, voor haar kleinkinderen wel heel erg leuk vinden”, vertelde hij in RTL Boulevard. Het duo heeft het album meteen opgestuurd naar huize Eikenhorst en nu maar afwachten of Prinses Maxima reageert.

Meer nieuws van JUMP!

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Verkoopmedewerker
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact