De Circusschool met Clown Annapiponia

De Circusschool met Clown Annapiponia boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kinderattracties. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Circusschool met Clown Annapiponia.

  • 4 uur aaneengesloten : € 750,00
  • Reiskosten: € 0,30 per km vanaf Tilburg.
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

Clown Annapiponia is een echte circusclown en komt op locatie met haar eigen circusschool! In de piste begeleid ze de kinderen (en waarschijnlijk ook de ouders) bij het proberen en aanleren van de diverse circuskunsten.

Met een echt circusdecor en een heuse circuspiste krijgen de kinderen meteen een circus gevoel! Als u zorgt voor een vrije ruimte van 8 x 8 meter dan zorgt Clown Annapiponia voor een aantal "stations" waar kinderen en volwassen kunnen kennis maken met diverse onderdelen uit het circus. Zoals: Koorddansen, Grote Bal lopen, Eénwieler fietsen (stuntbike), Jongleren, Acrobatiek, etc.

Geheel vrijblijvend en in ongedwongen sfeer mogen alle gasten deze onderdelen uitproberen onder leiding van Clown Annapiponia en 1 getrainde instructeur. Standaard 4 uur, 5 stations en 2 begeleiders. Uit te breiden naar wens in tijd en onderdelen.
 

Specificaties van De Circusschool met Clown Annapiponia

  • Stroom: 1 x 220 Volt / 16 amp.
  • Reiskosten: € 0,30 per km vanaf Tilburg.

Boeking of een optie plaatsen voor De Circusschool met Clown Annapiponia?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Circusschool met Clown Annapiponia kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact