Muziek Ralf Mackenbach in nieuwe Sinterklaasfilm

18-7-2011

De Gebroeders Ko hebben een aantal liedjes geschreven voor de nieuwe bioscoopfilm Sinterklaas en het Raadsel van 5 December. De vierde Sinterklaasfilm van regisseur Martijn van Nellestijn verschijnt 5 oktober in de bioscoop. ‘'Voor Sinterklaas en het Pakjes Mysterie zongen wij al het lied ‘Vlieg maar met ons mee' met Frans Bauer en Coole Piet Diego. Wij waren dan ook direct enthousiast toen we gevraagd werden voor deze film', aldus Ton Koopmans namens de Gebroeders Ko.

De Gebroeders Ko hebben op dit moment veel succes in Duitsland met hun single "Schatzi Schenk Mir Ein Foto " en deze week is hun tweede Duitse release "Helikopter "uitgekomen. Ook schreven zij de nieuwe single van Marianne Weber; "Amore".

In de Sinterklaasfilm horen wij naast de Gebroeders Ko ook liedjes van Ralf Mackenbach, Joris en Boris en Coole Piet Diego. Deze worden verzameld op een cd die in het najaar verschijnt.

Producent Erik-Jan Slot: "Ik ben erg blij met de goede samenwerking met de Gebroeders Ko en hoop dit voor toekomstige projecten voort te kunnen zetten".
 

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact