Ralf Mackenbach in jury 'My Name Is...'

5-7-2011

De zoektocht naar de beste impersonator van Nederland en België gaat weer beginnen: 'My Name Is...', komt terug bij RTL 4. Vanaf zaterdag 20 augustus zoekt een vakkundige jury naar kinderen en volwassenen die hun favoriete artiest voortreffelijk kunnen nadoen.

Belangrijk is dat de imitators, naast uitstekende zangkwaliteiten, ook de looks en de moves hebben van een grote (inter-)nationale artiest. Nicolette van Dam en haar Vlaamse collega Bram Vandeputte nemen de presentatie voor hun rekening en ontfermen zich over de kandidaten.

De deskundige jury van ‘My Name Is...' bestaat dit jaar uit zangeres Do, danseres en realityster Kelly Pfaff, Junior Eurovisiesongfestivalwinnaar Ralf Mackenbach en musicalproducent en presentator Albert Verlinde. Zij zullen in een aantal auditierondes de beste kandidaten selecteren. De winnaars van deze voorrondes strijden uiteindelijk tegen elkaar in een zinderende live finale. Wie wordt dit jaar dé Beyoncé, Adèle, Rihanna of Bruno Mars? Wie komt er met zijn performance het dichtst bij zijn of haar idool?
 

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst met Kindershows

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact