Ralf Mackenbach gaat spelen in sinterklaas film

25-5-2011

Ralf Mackenbach gaat naast Hetty Heyting, Inge Ipenburg en Pamela Teves een rol spelen in SINTERKLAAS EN HET RAADSEL VAN 5 DECEMBER. Ook presentator Frits Sissing maakt zijn opwachting in de vierde bioscoopfilm van regisseur Martijn van Nellestijn, die vanaf 2 oktober in de bioscoop te zien is.

Regisseur Martijn van Nellestijn: "Met Ralf en Frits hebben we weer twee fantastische artiesten binnengehaald. Het gaat geheid weer een groot feest worden tijdens de opnames. Ook zijn wij nog in gesprek met andere opvallende namen".

Ralf Mackenbach werd bekend na zijn overwinning bij het Euro Junior Songfestival in 2009 in Kiev Ralf is druk bezig met het in spreken van stemmen voor televisieseries, films en commercials. Dit jaar deed hij mee met het televisieprogramma ‘Sterren dansen op het IJs' en lanceerde hij onlangs zijn eerste album RALF, dat direct de 10de plek veroverde van de Album top 100 en goud behaalde.

Eerste film voor Ralf Mackenbach

Het is de eerste keer dat Ralf in een film speelt. Hij gaat de rol van Michiel spelen, een schoolkrantverslaggever die het kasteel van Sinterklaas probeert binnen te dringen.

Frits Sissing speelt in de film de directeur van het Rijksmuseum. Een rol die in een eerdere film van van Nellestijn gespeeld werd door Jos Brink. Frits kennen we als presentator van onder andere de ‘Op zoek naar...' reeks van de AVRO en hij was in 2009 de winnaar van het programma ‘Wie is de Mol'. Daarnaast is Frits in september te zien in de quiz Licht Uit, Spot Aan en staat hij samen met Bert Kuizenga in het Grand Theatre in Breda met een Late Night show.

"Ik vind het een hele eer dat ik gevraagd ben voor de nieuwste film
van Sinterklaas. Sinterklaas blijft toch altijd een heel bijzonder feest. Het heeft mij altijd al ontzettend leuk geleken om in een film te spelen en ik verheug me dan ook ontzettend op de opnames",aldus Frits Sissing.

De opnames van Sinterklaas en het Raadsel van 5 December beginnen de eerste week van juni en duren tot eind juli.

Over Sinterklaas en het Raadsel van 5 December

In dit nieuwe avontuur vallen Sinterklaas en Tante Til (Hetty Heyting) in de handen van de gemene Dr. Brein (Pamela Teves) en haar handlangers Joris en Boris. Het lijkt erop dat dit jaar de kinderen niets in hun schoentje krijgen en dat de Zwarte Pieten allemaal in de gevangenis belanden. Het wordt een race tegen de klok om Pakjesavond te redden...

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Verkoop en Advies
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact