Debuut album Ralf Mackenbach goud

21-3-2011

Tijdens de televisie uitzending van Life 4 You werd Ralf Mackenbach verrast door Carlo en Irene. De populaire zanger van 15 jaar ontving uit handen van het presentatie duo een gouden plaat voor zijn debuut album. Het album is maar liefst 25.000 keer verkocht sinds de release in september 2010. Dol gelukkige Ralf Mackenbach

Dat Ralf zijn geluk niet op kon bleek wel uit zijn reactie: "Ik had een gouden plaat totaal niet verwacht en wist zelfs niet eens dat het album de gouden status bereikt had".

Tweede album Ralf Mackenbach in de maak

Ralf wekt op dit moment keihard aan zijn tweede album. Hij heeft nog even te gaan want op dit moment zijn er 3 nummers klaar. Ralf belooft een pittiger en volwassener album. Als voorloper op Ralf zijn nieuwe album komt er eerst een single uit met de titel "Piano and Guitar".

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact