Ralf opent North Sea Jazz Festival for Kids

26-4-2010 Ralf Mackenbach gaat op 4 juli het North Sea Jazz Festival for Kids in theater Lantaren/Venster (Rotterdam) openen. Zoals de titel als suggereert, is dit kinderfestival de tegenhanger van de 'volwassen' editie. Naast Ralf zal ook de jonge gitarist Roy de Rijke een optreden verzorgen, die nationale bekendheid genoot door zijn deelname aan Holland's Got Talent. Ook een Caribisch percussieorkest en een jazzopera zullen het publiek vermaken. Op het North Sea Jazz Festival (de 'volwassen' editie) zullen o.a. Elvis Costello, Stevie Wonder en Katie Melua een optreden verzorgen. Het gaat goed met de carrière van Ralf Mackenbach. Na zijn overwinning op het Junior Songfestival knalde zijn single 'Click Clack' de hitlijsten in. Daarnaast brak hij enkele weken geleden het wereldrecord 'smooven' naar aanleiding van zijn nieuwe single 'Doe De Smoove'. Ralf Mackenbach staat nu genoteerd in het Guiness Book of World Records. Afgelopen zondag ging de film Wickie De Viking in première, waarin Ralf de stem leent aan de hoofdrolspeler.

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Verkoop en Advies
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact