Ralf Mackenbach verovert Russische harten

5-4-2013

Ralf Mackenbach vond zijn bezoek aan Rusland 'heel, heel vet'. De 17-jarige zanger vloog eind vorige week naar Moskou om lezingen te geven voor het Instituut voor Menselijke Ontwikkeling. Ook gaf hij er twee optredens, die goed in de smaak vielen bij het publiek.

 
"Ze gingen meespringen, -dansen en -zingen, dus dat was te gek", vertelt Ralf terug in Nederland aan Novum Nieuws. "Ik heb een heleboel leuke dingen meegemaakt. Ik heb ook lezingen gegeven, over de stereotypen over Nederland en andersom. Ik heb een hele leuke, informatieve trip gehad."
 
Een ander aspect dat grote indruk heeft gemaakt op de jonge zanger is de Russische stijl van autorijden. "Die is heel uniek, zo kan ik het alleen omschrijven", zegt hij. "Levensgevaarlijk ook weer niet, maar als je het in Nederland zou doen denk ik dat je toch snel zou worden aangehouden."

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst met Kindershows

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact