Albumpresentatie Ralf Mackenbach tijdens Hyves-concert

6-11-2012

Cloud 9 Music brengt volgende week tijdens een exclusief Hyves-concert het nieuwe album Seventeen uit van de 17-jarige Nederlandse zanger Ralf Mackenbach uit.

Het is het eerste Engelstalige album van de voormalige winnaar van het Junior Eurovision Song Festival. In aanwezigheid van 200 genodigden verzorgt Mackenbach dan een intiem akoestisch concert van 45 minuten.

Op Mackenbachs derde album Seventeen staan voor het eerst liedjes die hij ook zelf heeft geschreven. Daarbij heeft hij zich laten inspireren door artiesten als Usher, Taio Cruz, Chris Brown en David Guetta. Het album is grotendeels geproduceerd door de Future Presidents. Ook de DJ's Alvaro (Far East Movement) en Allen Eshuijs (Cascada) hebben medewerking aan het album verleend.

Eerste single van het tien tracks tellende Seventeen is het nummer This Is Our Party. Mackenbach was de afgelopen maanden te zien als finalist van het succesvolle tv-programma Sterren Springen. Daarnaast sprak hij de stem in van Wickie voor de speelfilm Wickie en de Schat van de Goden. Verder heeft Mackenbach de leader ingezongen van het kinderprogramma Max Adventures en is hij te zien en te horen in de bioscoopfilm Joris & Boris.

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact