Ralf Mackenbach lanceert derde album

30-10-2012

Woensdag 31 oktober brengt jeugdidool Ralf Mackenbach zijn derde album 'Seventeen' uit. Het is het eerste volledig Engelstalige album van de 17-jarige Nederlandse zanger. Op de cd, die grotendeels geproduceerd is door Future Presidents, staan ook nummers die Ralf zelf geschreven heeft! 'This Is Our Party' is de eerste single.

Cloud 9 Music brengt volgende week tijdens een exclusief Hyves-concert het nieuwe album Seventeen uit. In aanwezigheid van 200 genodigden verzorgt Mackenbach dan een intiem akoestisch concert van 45 minuten.

Op Mackenbachs derde cd staan voor het eerst liedjes die hij ook zelf heeft geschreven. Daarbij heeft hij zich laten inspireren door artiesten als Usher, Taio Cruz, Chris Brown en David Guetta. Eerste single van het tien tracks tellende Seventeen is het nummer This Is Our Party.

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact