Ralf Mackenbach en Keet op Telekids Verjaardagsfeest

11-9-2012

RTL Telekids is binnenkort jarig en viert dit met het ‘RTL Telekids Verjaardagsfeest’ op zondag 21 oktober in Studio21 op het Mediapark in Hilversum.

Het belooft een vrolijk feest te worden waarbij iedereen mag meezingen- en dansen tijdens de Telekids Disco Show, de dansworkshop, de Telekids-parade en optredens van Keet! en Ralf Mackenbach. Daarnaast kunnen de kinderen vele Telekids-helden in het echt ontmoeten, waaronder het nieuwsgierige konijn Bobo, de Koala Broertjes Frank & Buster, de avontuurlijke Bamboo Bill, Chloë van Chloë’s Closet, de bekende figuren uit de Sprookjesboom en Bart & Bibi van Bibaboederij. Het is een feest voor de hele familie.

Sinds de lancering in oktober 2010 weet RTL Telekids steeds meer kijkers aan zich te binden met programma’s waar altijd wat te lachen valt. Door de 100% geweldloze en licht educatieve programma’s kunnen ouders hun kinderen met een gerust hart RTL Telekids laten kijken. Met de uitbreiding van een digitale kanaal afgelopen september zijn de populaire programma’s van RTL Telekids voor Ziggo kijkers nu ook op elk gewenst moment te bekijken.

Kaarten voor het ‘RTL Telekids Verjaardagsfeest’ zijn vanaf 8 september verkrijgbaar via www.telekids.nl

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact