Ralf Mackenbach is gastjurylid bij Junior Songfestival

4-4-2012

Voor de regionale audities van het Junior Songfestival zal Ralf Mackenbach de rol als gastjurylid vervullen. De jonge zanger neemt plaats naast Lucia Marthas, Babette Labeij en Maarten ten Hove (Future Presidents).

Tijdens de audities mogen 100 kandidaten hun nummer live ten gehore brengen voor de deskundige jury. Babette Labeij is een bekende zangcoach en werkte o.a. mee aan talentenjachten. Lucia Marthas is eigenaar van de bekende dansopleiding en Maarten ten Hove produceerde o.a. het winnende nummer van vorige jaar, namelijk 'Teenager' van Rachel Traets.

Ralf Mackenbach is een echte ervaringsdeskundige. Hij stond zelf ooit in de schoenen van de kandidaten die vandaag auditie doen. In 2009 deed hij mee aan het Junior Songfestival en won overtuigend de nationale finale. Daarnaast won hij ook nog eens het Junior Eurovisie Songfestival.

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact