Ralf Mackenbach

Willeke Machiels

Ralf Mackenbach boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Kinderacts. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ralf Mackenbach.

  • 1 x 30 minuten : € 1495,00
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

Winaar Junior Songfestival 2009.

Het is snel gegaan met de carrière van Ralf Mackenbach (1995). In 2009 won Ralf, op 13 jarige leeftijd, het Junior Songfestival met zijn nummer ‘Click Clack’. Later dat jaar sleepte hij met dit nummer ook de Europese overwinning in Kiev binnen. Zowel in Nederland als België werd de single een grote hit en stond Ralf wekenlang in de top tien van de verschillende hitlijsten.

Ralf, die naast zingen ook acteert en danst, vliegt de hele wereld over om te verschijnen in verschillende tv-programma’s.

Daarnaast sleepte Ralf zijn eerste platencontract binnen bij EMI Music. Zijn eerste album bereikte de Gouden Status en bevat naast zijn hit, ook de single ‘Doe de Smoove’, waarmee hij een officieel Guinness World Record vestigde en een ware dansrage in Nederland ontketende. Ook krijgt hij zijn eigen reallifesoap ‘Ralf for Real’.

Inmiddels is Ralf weer een stukje verder op de trap naar volwassenheid. Dit is zeker merkbaar op zijn derde album ‘Seventeen’, dat  in oktober 2012 uitkwam bij  platenlabel Cloud 9 Music. 

In februari 2014 kwam zijn Nederlandstalige single ‘Vandaag’ uit, een vertaling van de Engelstalige track ‘Today’ van Ralf’s 3e album.

In mei 2014 ging Ralf een samenwerking aan met producenten van Sonic Solutions. Hieruit kwam zijn volwassen Engelstalige dancetrack ‘Over You’, die al snel op nummer 1 stond in de KidsTop20!

Momenteel is Ralf druk bezig met zijn studie technische natuurkunde op de Technische Universiteit van Eindhoven, maar ook muzikaal blijft hij een bezige bij! In 2015 komt er een solo single en een duet van hem uit!

Specificaties van Ralf Mackenbach

  • Geluid: Inclusief B-set (tot 800 pers.)
  • Begeleiding: 1 persoon

Boeking of een optie plaatsen voor Ralf Mackenbach?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ralf Mackenbach kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact