Vanaf nu exclusief te boeken bij JB Productions De kindershows van Niels Duinker

27-8-2009

Kinderen over de hele wereld – In Nederland, Japan en het Midden-Oosten – hebben al vol verbazing naar de kunsten van Niels gekeken. Zelfs de Sint en zijn Pieten zijn razend enthousiast over Niels. Sinterklaas heeft aan Niels gevraagd of hij de Circus Pieten wil opleiden. In zijn Sinterklaasshow zal Niels de kinderen laten zien wat hij de jongleer Pieten allemaal heeft geleerd. Onze Nederlands kampioen jongleren brengt u een zeer spectaculair 50 minuten durend kinderprogramma. Deze show is enig in zijn soort. Hij is totaal anders dan alle bestaande Sinterklaasshows. Het is topniveau, een show van wereldklasse!!! Niels’ zijn interactieve manier van presenteren maakt hem tot dé favoriet voor ieder jeugdig publiek. De kindvriendelijke show zit gegarandeerd vol spectaculaire en onnavolgbare trucs.

Meer nieuws van Sinterklaasshow Jongleur Niels Duinker

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact