Poppenkast Korvera

Poppenkast Korvera boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Poppenkast Korvera.

  • 4 x 20 minuten : € 750,00
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

De poppenspeler weet de kinderen te boeien door ze mee te nemen naar een doldwaze wereld vol verrassende wendingen...de wereld van Jan Klaassen.

De lotgevallen van Jan Klaassen en Katrijn spreken bij jong en oud tot de verbeelding. Korvera herinnert zich nog de verhalen die zijn vader hem ooit vertelde en verwerkte deze in een voorstelling waarin zowel oude als eigentijdse verhalen worden verteld. 

Desgewenstverwerkt Korvera een door u geformuleerde boodschap in zijn voorstelling.

Thema's als 'verjaardagsfeest', 'pesten', 'preventie' of 'verandering' kunnen bijv. op speelse wijze aan de orde worden gebracht. 

Korvera heeft ook een buikspreekact, die als onderdeel van de show zeer tot de verbeelding spreekt. De eigenwijze pop denkt dat hij alles beter weet maar al gauw blijkt de werkelijkheid anders. Laat u verrassen door deze dolkomische act.

Specificaties van Poppenkast Korvera

  • Decor: Inclusief
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor Poppenkast Korvera?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Poppenkast Korvera kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact