Kindergoochelaar Roberto

Kindergoochelaar Roberto boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Kindergoochelaar Roberto.

  • 1 x 50 minuten : € 450,00
  • 1 x 50 minuten : € 550,00 (Gage voor Sinterklaas / Carnaval / Koninginnedag)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574
Deze professionele kindervriend weet kinderen lang te boeien en mee te nemen naar de wereld van toveren, magie en verbazing. Roberto heeft een leuk en onderhoudend programma voor kinderen van 3,5 tot 11 jaar. Roberto vraagt of er kinderen uit het publiek zijn die hem willen assisteren? Dat is nooit aan dovemansoren gericht en ze gillen allemaal om het hardst om Roberto te mogen helpen. Roberto verkleed zijn assistentjes als o.a.: goochelaar, kunstenaar, bakkertje etc. en vinden de leukste en spannenste trucs plaats. Het "bakkertje" helpt Roberto met het goochelen van koekjes die de kids natuurlijk allemaal mogen opeten. Als blijk van waardering en bewijs dat de assistentjes Roberto goed hebben geholpen om een moeilijke truc te laten slagen, krijgen ze een heus diploma "goochelaarsassistent".

Specificaties van Kindergoochelaar Roberto

  • Geluid: In overleg

Boeking of een optie plaatsen voor Kindergoochelaar Roberto?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Kindergoochelaar Roberto kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact