Ballonnengoochelaar Roberto

Ballonnengoochelaar Roberto boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ballonnengoochelaar Roberto.

  • 1 x 45 minuten : € 525,00
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

Roberto is een ware "ballonnenkunstenaar" en weet van ballonnen razendsnel de leukste beestfiguren te maken en andere creaties.

Dit entertainment is uitermate geschikt voor braderieën, winkelcentra, eye-catcher voor bedrijfspresentaties, beurzen of als extra aanvulling op de goochelshow. Roberto werkt dan tussen het publiek en verrast jong en oud met zijn balloncreaties. Een vrolijke en kleurige ballonnenshow.

Ballonengoochelaar:..... verdaaid leuk!

Boeking of een optie plaatsen voor Ballonnengoochelaar Roberto?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ballonnengoochelaar Roberto kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact