Ballonnengoochelaar Roberto

Ballonnengoochelaar Roberto boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ballonnengoochelaar Roberto.

  • 1 x 45 minuten : € 525,00
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

Op zoek naar een unieke en kleurrijke toevoeging voor jouw evenement? Maak kennis met Roberto, de ballonnenkunstenaar die als geen ander van ballonnen de meest fantastische creaties maakt. Zijn ongelooflijke talent met ballonnen zorgt voor een betoverende sfeer die geschikt is voor allerlei gelegenheden. Hier ontdek je waarom Roberto de perfecte keuze is om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen:

Betoverend Ballonenspektakel met Roberto, Razendsnelle Balloncreaties

Roberto is niet zomaar een ballonnenkunstenaar; hij is een ware meester in zijn vak. Met een ongeëvenaarde behendigheid weet hij ballonnen om te toveren tot de leukste beestfiguren en andere adembenemende creaties. Of je nu een verbluffende ballonhond wilt, een kleurrijk bloemenboeket of een fantasierijke ballonvogel, Roberto maakt het mogelijk in een oogwenk.

Geschikt voor Diverse Evenementen

Roberto is niet alleen een ballonnenkunstenaar, hij is ook een entertainer pur sang. Zijn interactieve optredens betrekken het publiek en zorgen voor betrokkenheid en plezier. Roberto's enthousiasme werkt aanstekelijk en zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor alle aanwezigen.

Wil je jouw evenement omtoveren tot iets bijzonders? Boek Roberto voor een magische ballonenshow die jong en oud zal betoveren. Met zijn razendsnelle balloncreaties, kleurrijk entertainment en positieve energie zal hij een blijvende indruk achterlaten op jouw publiek. Twijfel niet en maak nu je reservering om zeker te zijn van zijn betoverende aanwezigheid op jouw evenement. Roberto: waar ballonnenkunst en entertainment samenkomen voor een onvergetelijke ervaring!

Boeking of een optie plaatsen voor Ballonnengoochelaar Roberto?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ballonnengoochelaar Roberto kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact